Kringloopwinkel De Ontmoeting: De kringloop-ontmoetingsplek van Veenendaal!

Van harte welkom bij kringloop ‘De Ontmoeting’.
Hét adres in Veenendaal voor leuke tweedehands spullen, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed, decoratie en nog veel meer.
Op een mooie locatie aan de toevoerroute naar ons mooie stadscentrum, kunt u in onze gezellige winkel vast iets van uw keuze vinden.
Een team van vrijwilligers staat klaar om u te helpen en uiteraard staat er een gratis kop koffie of thee voor u klaar!

Ons aanbod houden we actueel, doordat we het steeds weer aanvullen met nieuw aangeleverde spullen.
Kom daarom gerust regelmatig eens langs om te zien wat er allemaal weer voor nieuws in de winkel te vinden is.

Telefoon winkel: 0318-701458 (tijdens openingstijden!)
Brengen van grote spullen graag aan de achterzijde van ons pand: Kalanderij

Nieuws

Februari

Het is februari en buiten is het koud en nat. Door het ontbreken van de winterpret buiten moeten we ons nu vooral in huis bezighouden. Dat kan natuurlijk door een vervroegde voorjaarsschoonmaak! Maar we kunnen ons ook richten op onze hobby's en/of verzamelingen. Muziek maken, foto's kijken en bewerken, onze verzamelingen herordenen. Bij ons in de winkel is van alles te vinden. Voor de schoonmaak én uw hobby's en verzamelingen. Inclusief kasten om alles netjes op te bergen. En denkt u: ik wil juist wat ruimen?  Dan bent u natuurlijk van harte welkom om uw spullen bij ons in te leveren.  We maken er een ander weer blij mee. Rondneuzen of spullen brengen kan tijdens de openingsuren van de winkel.En als u er dan toch bent hebben we nog een vers kopje koffie of thee, met een koekje erbij.

De babyhoek gaat  opruimen: mutsen,sjaals, rompers, pyama's , beddengoed en knuffels allemaal 1 + 1 gratis.  En alof het niet genoeg is mag u ook vanuit de speelgoedhoek twee knuffels meenemen en er maar 1 betalen.

In februari is er weer bijbelleesuur op D.V. donderdag 6 en donderdag 20 februari. Heeft u interesse?   We beginnen om 10.30 uur en ook dan staat de koffie weer klaar. Wilt u meer weten over de inloop of het bijbelleesuur? Ga dan naar het menu hieronder en kies  >Inloop-Bijbelleesuur             

Kom eens langs, u bent van harte welkom!!

Kringloopwinkel “De ontmoeting”
Zandstraat 115
3905 EB Veenendaal
T 0318 - 701458                          kringloop@evggveenendaal.nl inloop@evggveenendaal.nl 

Algemeen:
evangelisatie@evggveenendaal.nl