Kringloopwinkel De Ontmoeting: De kringloop-ontmoetingsplek van Veenendaal!

Van harte welkom bij kringloop ‘De Ontmoeting’.
Hét adres in Veenendaal voor leuke tweedehands spullen, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed, decoratie en nog veel meer.
Op een mooie locatie aan de toevoerroute naar ons mooie stadscentrum, kunt u in onze gezellige winkel vast iets van uw keuze vinden.
Een team van vrijwilligers staat klaar om u te helpen en uiteraard staat er een gratis kop koffie of thee voor u klaar!

Ons aanbod houden we actueel, doordat we het steeds weer aanvullen met nieuw aangeleverde spullen.
Kom daarom gerust regelmatig eens langs om te zien wat er allemaal weer voor nieuws in de winkel te vinden is.

Telefoon winkel: 0318-701458 (tijdens openingstijden!)
Brengen van grote goederen voorlopig alleen na telefonische afspraak.

Nieuws

december

Inmiddels zijn we alweer aangekomen in de laatste maand van het jaar 2022. Een jaar waarin er in de wereld veel is gebeurd. Nadat de coronacrisis voorbij was kregen we te maken met de onrust in de wereld vanwege de oorlog in de Oekraine. Naast alle spanning die dit meebracht ging iedereen in ons land de gevolgen merken door de zeer hoge energieprijzen en de hoge inflatie. Het einde van al deze spanningen is helaas nog niet in zicht.

In al die donkerheid zijn we nu met elkaar de adventsperiode ingegaan, de tijd op weg naar het Kerstfeest. Het feest waarbij we denken aan de komst van het Licht in deze duistere wereld, de geboorte van Jezus. Hij is gekomen als een Licht in de wereld, maar Hij wil ook nu nog komen om licht te brengen in de duistere harten van mensen. Zoals u weet is er in onze gezellige winkel altijd tijd en ruimte om met u door praten over dit Licht! We hopen u daarom ook in de decembermaand in onze winkel te ontmoeten.

De medewerkers van kringloopwinkel "de Ontmoeting" wensen u een gezegend kerstfeest en hopen u na een goede jaarwisseling natuurlijk ook in 2023 weer te ontmoeten.

Vriendelijke groet van
alle medewerkers van Kringloopwinkel de Ontmoeting     

              

De beperkingen ivm Covid-19:
-  Uiteraard kunt u uitsluitend de winkel bezoeken als u geen klachten heeft!

PS:
Onder aan deze pagina vind u alle 'links' met betrekking tot onze kringloopwinkel.