Basiscursus

Bestaat God wel? En waarom laat God alle ellende in deze wereld toe? Tijdens onze basiscursus maakt u/jij kennis met de Bijbel en zoeken we samen naar antwoorden op belangrijke levensvragen.

Verdiepingscursus

Wat zegt de Bijbel over bidden? Hoe ziet het christelijke leven eruit? Wat is “bekering” en “geloof”? Als je de Bijbel al globaal kent maar meer verdieping zoekt is deze cursus wat voor jou!

"Hoe zit het echt?"

Bijbelcursus Veenendaal

Tijdens de cursusavonden gaan we samen “op onderzoek uit”. Hoe is alles ontstaan? Wie is Jezus? Zegt God ook dingen tegen mij in de Bijbel? Er ontstaan vaak boeiende gesprekken. Je eigen vragen inbrengen? Stevig discussiëren? Of vooral luisteren? Het is mogelijk tijdens de Bijbelcursus.

Agenda

Basiscursus

Dinsdag

2020

3 november
24 november
15 december

2021

19 januari
9 februari
3 maart

23 maart
13 april
11 mei
1 juni

Verdiepingscursus

Maandag2020

2  november
23  november
14 december2021

18 januari
8 februari
2 maart

22 maart
12 april
10 mei
31 mei


In verband met de coronamaatregelen houden wij onze cursusavonden digitaal via Microsoft Teams. Je kunt je hieronder aanmelden via het aanmeldingsformulier. Je ontvangt dan van ons per e-mail een uitnodiging met een link waarin je kunt deelnemen aan de cursusavond. De cursus is gratis en jongeren en ouderen zijn van harte welkom!

   f      Facebook

.

Aanmelden

De basiscursus en verdiepingscursus zijn elke cursusavond vrij toegankelijk. We vinden het wel fijn als je van tevoren je aanmeldt.

T 0619045448                         bijbelcursus@evggveenendaal.nl                      

Online Cursus:                              www.onlinebijbelcursus.nl

Algemeen:                                    evangelisatie@evggveenendaal.nl