Basiscursus

Bestaat God wel? En waarom laat God alle ellende in deze wereld toe? Tijdens onze basiscursus maakt u/jij kennis met de Bijbel en zoeken we samen naar antwoorden op belangrijke levensvragen.

Verdiepingscursus

Wat zegt de Bijbel over bidden? Hoe ziet het christelijke leven eruit? Wat is “bekering” en “geloof”? Als je de Bijbel al globaal kent maar meer verdieping zoekt is deze cursus wat voor jou!

"Hoe zit het echt?"

Bijbelcursus Veenendaal

Tijdens de cursusavonden gaan we samen “op onderzoek uit”. Hoe is alles ontstaan? Wie is Jezus? Zegt God ook dingen tegen mij in de Bijbel? Er ontstaan vaak boeiende gesprekken. Je eigen vragen inbrengen? Stevig discussiëren? Of vooral luisteren? Het is mogelijk tijdens de Bijbelcursus.

Agenda

Basiscursus en verdiepingscursus

maandag

19.45 uur- 21.45 uur

2024

7   oktober
21  oktober

11  november

2    december

2025
6    januari
27  januari

17  februari

17  maart

14  april

12  mei
26  mei

x


 


 

Wij houden de cursusavonden in Kringloopwinkel "De Ontmoeting", Zandstraat 113-115 in Veenendaal. Om 19.45 uur staat er koffie/thee voor u/jou klaar. We beginnen de avond om 20.00 uur en proberen uiterlijk 21.45 weer af te sluiten. Welkom!

   f      Facebook

.

Aanmelden

De basiscursus en verdiepingscursus zijn elke cursusavond vrij toegankelijk. We vinden het wel fijn als je van tevoren je aanmeldt.