Kringloopwinkel


Kringloop ‘De Ontmoeting’ is hét adres in Veenendaal voor leuke tweedehands spullen, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed, decoratie en nog veel meer.

Inloop


Hartelijk welkom aan onze grote tafel voor een kop koffie of thee en een goed gesprek! Wij nodigen u graag uit voor wat gezelligheid,  aanspraak of een luisterend oor.

Nieuws

januari

In verband met Corona zijn wij in ieder geval tot 9 februari gesloten!
Heeft u behoefte aan contact dan wordt u via telefoonnummer 06-48541244 verder geholpen!

De kerstdagen en de jaarwisseling liggen alweer enige tijd achter ons. We hebben een bijzonder jaar afgesloten maar zijn ook het nieuwe jaar 2021 op een bijzondere manier begonnen.

We wensen de trouwe klanten van onze Kringloopwinkel al het goede toe voor het jaar 2021. Wat dit jaar ons gaat brengen weten we niet, maar we geloven dat de toekomst in Gods hand ligt.

Natuurlijk hopen we dat de spannende omstandigheden rondom het coronavirus spoedig weer de goede kant op mogen gaan. Zodra het kan zullen we dan ook onze winkel weer openen. We zien er naar uit om u/jou dan weer te ontvangen. Dan kunnen we elkaar in onze koffiehoek weer spreken en met elkaar nog eens terug blikken op de periode die achter ons ligt. Een periode die voor velen best moeilijk was en soms ook heel veel vragen oproept.

Het zijn vragen waar we niet altijd pasklare antwoorden op hebben. Maar samen kunnen we vanuit het Woord van God wel nadenken over de weg die God gaat met ons leven, met ons land en met deze wereld.
Voor nu wensen we iedereen veel sterkte in deze langslepende coronacrisis.

Uitgelicht artikel

Januari

x

Onze sponsors

Openingstijden

In verband met Corona zijn wij tot 19 januari 2021 gesloten!
wo 09:00 - 12:00 uur
do / vr 13:00 - 16:00 uur
za 10:00 - 13:00 uur
Zondag, maandag en dinsdag gesloten

U bent van harte welkom in onze kringloopwinkel aan de Zandstraat 115 te Veenendaal (telefoonnummer tijdens openingstijden: 0318 - 701458)

Kringloopwinkel “De ontmoeting”
Zandstraat 115
3905 EB Veenendaal
T 0318 - 701458                          kringloop@evggveenendaal.nl inloop@evggveenendaal.nl 

Algemeen:
evangelisatie@evggveenendaal.nl