Kringloopwinkel


Kringloop ‘De Ontmoeting’ is hét adres in Veenendaal voor leuke tweedehands spullen, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed, decoratie en nog veel meer.

Inloop


Hartelijk welkom aan onze grote tafel voor een kop koffie of thee en een goed gesprek! Wij nodigen u graag uit voor wat gezelligheid,  aanspraak of een luisterend oor.

Nieuws

april

De maand april begint dit jaar met Pasen. Het feest waarbij we terugdenken aan de opstanding van Jezus. Hij heeft de dood overwonnen! Als u hier meer over wil weten of als u hierover met ons in gesprek wil: Van harte welkom om in kringoopwinkel "De Ontmoeting", nde het genot van een kopje koffie verder te praten!

Let op: Deze maand gaan wij bij wijze van proef open op Vrijdagavond van 18.30 uur tot 21.00 uur. Hartelijk welkom! 

In onze gezellige winkel is van alles te koop. Ook deze maand hebben we weer een special kortingsactie! : alle lampen 50% korting

 Tot ziens in de winkel!

Vriendelijke groet van
alle medewerkers van Kringloopwinkel de Ontmoeting     


        

 


Uitgelicht artikel

april
alle lampen 50% korting

Let op:
deze maand zijn wij bij wijze van proef, bij voldoende bezetting en klanten,  geopend op vrijdagavond van 18.30 uur tot 21.00 uur!

 

Onze sponsors

Openingstijden

Brengen van grote goederen alleen op afspraak

Woensdag 13 maart Gesloten

wo 09:00 - 12:00 uur
do / vr 13:00 - 16:00 uur
za 10:00 - 13:00 uur
Zondag, maandag en dinsdag gesloten

 U bent van harte welkom in onze kringloopwinkel aan de Zandstraat 115 te    Veenendaal (telefoonnummer tijdens openingstijden: 0318 - 701458)               Bent u benieuwd of een product nog in de winkel staat of heeft u een andere vraag neem dan tijdens de openingsuren contact op via bovenstaand nummer.