Kringloopwinkel


Kringloop ‘De Ontmoeting’ is hét adres in Veenendaal voor leuke tweedehands spullen, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed, decoratie en nog veel meer.

Inloop


Hartelijk welkom aan onze grote tafel voor een kop koffie of thee en een goed gesprek! Wij nodigen u graag uit voor wat gezelligheid,  aanspraak of een luisterend oor.

Nieuws

 De 'r' zit in de maand en de dagen worden weer koeler. Reden voor ons om de winterkleding voor de dag te halen. Vanaf woensdag 9 september is de winterkleding weer te koop en natuurlijk zoals gebruikelijk voor een mooi prijsje!
Tot die tijd kunt u een, bij ons verkrijgbare, linnen tas vullen met kleding voor maar 5€. Heeft u in de komende periode een verjaardag, feestje of bruiloft! Dan bent u bij ons aan het goede adres. de afgelopen tijd hebben wij 'bijzondere' kleding gespaard. Ook vanaf 9 september te koop.
Nu de dagen korter worden en de schemer eerder invalt is een goede lamp nooit weg. Om vast in de sfeer te komen zijn alle lampen en losse lampenkappen deze maand met 50% korting. U merkt wel; Wij hopen u snel in onze winkel te onmoeten waar.......

Uitgelicht artikel

Aanbieding september

Lampenafdeling:
Hanglampen
Wandlampen
Staande lampen
en
Losse lampenkappen
50% korting


Onze sponsors

Openingstijden

wo 09:00 - 12:00 uur
do / vr 13:00 - 16:00 uur
za 10:00 - 13:00 uur
Zondag, maandag en dinsdag gesloten

U bent van harte welkom in onze kringloopwinkel aan de Zandstraat 115 te Veenendaal (telefoonnummer tijdens openingstijden: 0318 - 701458)

Kringloopwinkel “De ontmoeting”
Zandstraat 115
3905 EB Veenendaal
T 0318 - 701458                          kringloop@evggveenendaal.nl inloop@evggveenendaal.nl 

Algemeen:
evangelisatie@evggveenendaal.nl